Nyheder

Produkter, teknikker og andre nyheder

VITA Akzent LC

vita akzent lc

Lyshærdende komposit malefarvesystem fra VITA 

 Vi har nu afholdt to kurser i VITA AKZENT LC som er et lyshærdende komposit malefarvesystem.

VITA AKZENT LC er specielt udviklet til farvning og karakterisering af restaureringer fremstillet i hybridkeramik, CAD/CAM og komposit til fast protetik, samt akrylproteser.
Med 14 effektfarver genskabes individuelle karakteriseringer med smukke æstetiske
resultater.

Takket være deres ideelle viskositet kan komposit malefarverne påføres med præcise detaljer og præcision. Derudover er det muligt med VITA AKZENT LC CHROMA STAINS at tilpasse grundfarven i VITA Classical A1–D4 og VITA SYSTEM 3D-MASTER over en stor overflade. Protesetænderne kan også karakteriseres, hvis det er nødvendigt.

VITA AKZENT LC GLAZE giver ikke kun en flot afsluttende finish af restaureringen, men fungerer også som en endelig overfladeforsegling.

Se mere på VITAs hjemmeide

VITA vandt prisen “Game-Changing Products of the Year” i 2022.

Se artiklen som PDF her:

Ceramill Matron

Amann Girrbach Ceramill Matron
Amann Girrbach Ceramill Matron
Amann Girrbach Ceramill Matron

Amann Girrbach Ceramill Matron

Supercharge dit workflow

Ceramill Matron er den 1. femte generations fræsemaskine med ekstra gode egenskaber sammenlignet med maskiner fra tidligere generationer.
Dens ekstraordinære produktegenskaber gør den stærkere, hurtigere og smartere end konventionelle fræsemaskiner,
– giver maksimal brugervenlighed og er simpelthen sjovere at arbejde med.

Uanset om du er ekspert eller CAD/CAM- nybegynder, vil du få fordel af stor præcision og fremragende fræseresultater ved høj hastighed inden for de gængse dentalmaterialer og særligt ved bearbejdning af hårdmetal såsom CoCr og titan.
Den nyudviklede, innovative Vmax-arm for maksimal styrke og præcision, den udtrækkelige Performance Blank Changer, RFID-supported tool og blankstyring samt guidede arbejdsgange på 21,5” touch-dis[1]playet er blot nogle af de funktioner, der gør Ceramill Matron så unik.

Som en del af det gennemprøvede Amann Girrbach-workflow er Ceramill Matron det perfekte produkt til dentallaboratorier og praksislaboratorier, der ønsker at fremme digitalisering af deres protetiske workflow, og som har de højeste krav til kvalitet.

 

5. generation Ceramill Matron

 • Seneste fræse-/slibeteknologi til hurtig og præcis hårdmetalbearbejdning med maksimal overfladekvalitet
 • Bæredygtig 5-akset+ fræsning
 • Vmax arm med 45° A/B akser for optimal stivhed og præcision
 • Interaktion & intelligens for maksimal støtte i det daglige arbejde

Læs mere på Amann Girrbachs hjemmeside.

 ceramill Matron fra amann girrbach        

EasyShade

 VITA EasyShade
 VITA EasyShade

SÆRTILBUD på VITA EasyShade

EasyShade V digital spektrofotometer til præcis, hurtig og pålidelig tandfarvebestemmelse af naturlige tænder og keramiske restaureringer.
– Præcis tandfarvebestemmelse på få sekunder.

 • Pålidelige målinger, der er upåvirket af omgivende forhold.
 • Brugervenlig berøringsskærm.
 • Nem udveksling af information om tandfarve og billeder mellem tandlægepraksis og laboratoriet.

 

9.995,- kr.

inkl. moms.

Begrænset antal

 

Bestilling

Telefon 3614 0000
Mail info@dkdentaldepot.dk

 

 VITA EasyShade   

VITA 100 år

vita perfect match experience

VITA fylder 100 år

VITAs hundredårsfejring omfatter en række aktiviteter, begivenheder og særlige undervisningsformater, herunder 100 fremhævede uddannelseskurser verden over og 100-minutters webinarer.

 

Se alle begivenhederne på VITAs hjemmeside.

vita100 år

VITA VIONIC SOLUTIONS

vita vionic solutions

VITA udvider VITA VIONIC SOLUTIONS program og åbner endnu flere muligheder for brugerne.

Forøg dine muligheder inden for digitale proteser med VITA Zahnfabrik, som i 2023 tilføjer flere nye produkter til produktprogrammet for VITA VIONIC SOLUTIONS – og VITA tilbyder brugerne større valgfrihed i fremtiden indenfor workflow og materialer. Uanset hvilket hardware- og softwaresystem, der anvendes, medfører det helt nye muligheder i forhold til kvalitet, æstetik og effektivitet.

vita-vionic-solutions

Se PDF her:

LiSi Block

Naturlig skønhed genskabt i ét besøg

Initial LiSi Block er en fuldt krystalliseret lithium disilicate block der giver optimale fysiske egenskaber uden brænding. Denne unikke blok fremhæver GC´s egenskaber HDM (High Density Micronization) teknologi til CAD/CAM tandpleje, der leverer høj slidresistens, glatte kanter og æstetiske slutresultater. Dette gør det til en ideel, tidsbesparende løsning til behandlinger foretaget ved kun et besøg i klinikken.

Læs mere om Initial LiSi Block på producentens hjemmeside

IQ Lustre Paste ONE

Det nyeste alternativ til konventionel indmaling og glasering.

IQ Lustre Paste ONE giver mulighed for at tilpasse farve, lyshed, grå value og overflade korrektioner til alle pressede, påbrændte og monolitiske zirkonium-oxid restaureringer.

 • 6 grundfarver til nemt at opnå V-farven.
 • 12 farver til bemaling af hvide områder, kalkpletter, streger og frakturer.
 • Nye: L-OP (opal) og L- NFL (neutral fluorescerende).
 • Alle farver med øget fluorescens.
 • Kan anvendes til intern eller ekstern karakterisering.
 • Klar til brug.
gc lustre paste

VITA SMART FIRE


Lille ovn, mange muligheder.

En kompakt ovn til CAD/CAM-arbejde til brug på dentallaboratorier og ved chairside. VITA SMART FIRE sikrer effektiv brug ved keramiske restaureringer. Ny styreenhed – nye muligheder. Ovnen vil nemt kunne styres med en VITA vPad excellence 10-tommer touch-skærm. Den nye integrerede multiovnsfunktion gør det muligt at betjene op til fire SMART.FIRE-ovne og/eller VITA ZYRCOMAT 6100 MS med kun én styreenhed. Den smarte og intuitive “Touch & Fire”-software muliggør materialevalg og programstart i et enkelt trin, hvilket gør det nemt at udføre krystalliserings-, glasur-, bemalings- og korrektur-brændinger på monolitiske keramiske restaureringer.
Kunst i praksis: pop art design eller din egen kreation? SMART.FIRE Art Line med fem forskellige pop-art designs er også et virkelig stilfuldt blikfang på klinikken eller laboratoriet. Har du dit eget designønske, eller vil du gerne have dit logo med på ovnen, har du mulighed for at skabe din helt egen ovn ?

Se mere på producentens hjemmeside.

 

Se PDF her:

VITA SMART FIRE pdf

Tidligere viste nyheder

Celtra-Press

Strukturen gør forskellen. Celtra® er den nye generation af høj styrke glaskeramik, zirconia forstærket litiumsilikat – ZLS.
Den unikke mikrostruktur af ZLS giver mulighed for fremragende fysiske egenskaber, udsøgt skønhed og styrke. Celtra® leverer exceptionel…

Erkodent PlaySafe tandbeskytter

Når der dyrkes idræt kan der også ske uheld. Vi vil gerne sikre vores børn og os selv, når vi dyrker idræt. En albue i ansigtet eller et fald kan forårsage store og langvarige tandskader, så det er vigtigt at beskytte sin mund. Dette kan gøres ved at anvende en...

METAL-BITE

Produkt af høj kvalitet for universale og CAD / CAM præcisions registreringer. Hurtigt sættende og scan-bare autoblandet vinyl polysiloxan. Kan anvendes til konventionelle intraorale registreringerog for chairside og labside pulverfri scanning med universale CAD / CAM...

VITA NP BOND Paste 

Øger binding mellem metal og keramik. Pålidelig binding. Som en slags buffer skaber NP Bond en balance mellem de forskellige niveauer af WAK-relateret spænding, der opstår i lagene mellem ædel metallegeringer og keramik men sikrer også en pålidelig adhæsion…

Snorkeskinne

Snorken kan afhjælpes med Silensor snorkeskinne. Snorken er blevet verdensomspændende problem. Undersøgelser viser at ca. 40 % af befolkningen i den industrialiserede del af verden snorker og for mænd alene udgør det 60 %. Silensor snorkeskinne kan afhjælpe: Dårlig søvn..

Download / PDF: