SmileLine

Pensler og maletilbehør

Vi forhandler flere Smile Line produkter. bl.a.:
– Porcelænspensler
– Brændbakke + stifter
– Malebakke
– Smile Lite
– Holding gel

Porcelænspensler

N.ERA pensler er fremstillet af en space-age filament, som ikke før har været set i dentalindustrien.
Smile Line pensler
Vi taler her om en polyamidlignende fiber, som gennemgår flere specielle kemiske behandlinger.
Egenskaberne (spændstighed, vandabsorbering, stabilitet i spidsen) er lig med eller bedre end den højeste kvalitet af Kolinsky-hår.
Så snart vi taler om levetid, er N.era langt overlegen i forhold til Kolinsky.
Chok-argument: når de udsættes for varme (dampstråle, kogende destilleret vand), regenererer N.era-fibre og forlænger penslens levetid!

 

Brændbakke

Denne brændebakke af “honeycomb”-konstruktionstypen tilbyder ubegrænsede placerings-muligheder til brænding af porcelænsbroer og -kroner.

To størrelser (45 x 45 mm og 55 x 55 mm) leveres i startsættet, og hver størrelse er også tilgængelig separat.
Brændstifterne er lavet af aluminiumoxid og deres cylindriske form er let at justere individuelt. Tre diametre (2, 3 og 5 mm) leveres for at gøre det nemt at finde den passende stift til hver sag.

Smile Line brændbakke
Smile Line tinto malebakke

Tinto Malebakke

Tinto malebakke giver dig mulighed for at opbevare færdigblandede malefarver eller pasta-opak, beskyttet mod støv. Selvom de er af et traditionelt koncept (tør bakke, forstærket polypropylen), har Tinto malebakke et unikt design, ergonomi og kompakthed (118x118x25mm). Låget er udstyret med et panorama-gennemsigtigt vindue lavet af polycarbonat og giver dig mulighed for at se indholdet af malebakken.

Smile Lite MDP2

Smile Lite MDP2 er en plug & play-enhed, der er meget nem at bruge, og som ikke kræver nogen speciel app, kalibreringsproces eller specifik uddannelse. Det vil give dig mulighed for at forbedre dine resultater med kameraet på din smartphone … meget nemt.
– Billeder til farve udtagelse
– Daglig kommunikation med laboratoriet
– Kommunikation med patienterne
– Korte videoklip
– Patientdokumentation
– Kunstneriske billeder

Smile Lite MDP2 kan betragtes som et “minifotostudie”. Den er udstyret med tre grupper af LED’er (Light Emitting Diodes): hver gruppe kan tændes individuelt. En lysdæmperfunktion giver dig mulighed for at indstille fire forskellige belysningsniveauer.
Bagsiden af Smile Lite MDP2 er udstyret med en universel adapter, dvs. justerbar og passer til enhver smartphone med en bredde på mellem 55-85 mm.

Smile Lite MDP2
Smile Line HoldingGel

Smile Line Holding gel

En lille dråbe på stampen er nok til at holde  keramikkronerne samt de fuldkeramiske restaureringer godt – og midlertidigt – på modellen.
Holding gel er afgørende for at kontrollere kontaktpunkterne, til påføring af korrektionsmasse med stor lethed og til restaureringer, der sidder ved siden af hinanden.
Transparent, så den ikke ændrer farven. Den opløses fuldstændigt i vand og efterlader ingen rester efter brænding.

 

Find vejledning i brug på siden Brugsanvisninger, eller søg efter dem i søgefunktionen øverst ved menuen.

Se mere på Producentens hjemmeside